De Bantuin: gemeenschapshuis en multifunctionele accomodatie
U bent hier: Home

De Bantuin: gemeenschapshuis en multifunctionele accomodatie

Gemeenschapshuis 'De Bantuin' is gelegen in buurtgemeenschap 't Ven in Venlo. De Bantuin vormt de thuisbasis voor jong en oud aangaande sociale, culturele, recreatieve en sportieve activiteiten, cursussen en workshops. Het is een multifunctionele accommodatie en kan op vele manieren aangepast worden aan de wensen van de gebruikers. Er zijn allerlei voorzieningen die voor een voorstelling, een lezing, een cursus of training belangrijk zijn. 

Stichting de Bantuin stelt het wijkcentrum beschikbaar aan verenigingen, clubs en andere initiatieven uit ‘t Ven, maar ook aan gebruikers van buiten ‘t Ven en aan dienstverlenende instellingen met een maatschappelijk belang.

Nieuws

Gesloten iv.m. Coronavirus maatregelen

Beste bezoeker van de Bantuin,

I.v.m. het Coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt onze deuren te sluiten tot en met maandag 6 april.

Voor vragen kunt u een mail sturen naar info@debantuin.nl

Bestuur de Bantuin

Huis van de Wijk - nieuwsbrief februari 2020

De nieuwsbrief van februari is uit en online in te zien.

Met de nieuwsbrief willen wij u regelmatig op de hoogte houden over de activiteiten en mogelijkheden tot informatie en advies binnen onze gemeenschap ’t Ven. Klik op onderstaande link om de nieuwsbrief te openen.

Nieuwsbrief FEBRUARI 2020

Verhuur

Wijkcentrum de Bantuin kan worden gehuurd door allerlei gebruikers, met inachtneming van de paracommerciële richtlijnen.
Via een afspraak met de beheerder, mw G. de Bijl, kunnen de mogelijkheden en de verhuur besproken worden.

> Bekijk de mogelijkheden...

> Neem contact op...

Goed bereikbaar; gratis parkeren

De Bantuin is gemakkelijk bereikbaar vanuit de omliggende snelwegen. Bovendien is er voor het complex een grote openbare gratis parkeerplaats.


DINSDAGMIDDAG - KAARTMIDDAG

Iedere dinsdagmiddag is er van 14.00u tot 17.00u een kaartmiddag bij de Bantuin. Momenteel worden de spellen jokeren en rikken gespeeld, maar bij nieuwe aanmeldingen zijn andere kaartspelen natuurlijk ook mogelijk. Geinteresseerden kunnen zich aanmelden bij Ben Nijholt via email bennijholt@home.nl

Sport en beweegactiviteiten voor 50-plussers

Iedere dinsdagochtend bij de Bantuin, van 9.30 tot 10.30 uur. Er is nog ruimte voor nieuwe aanmeldingen!