De Bantuin: gemeenschapshuis en multifunctionele accomodatie
U bent hier: Home

De Bantuin: gemeenschapshuis en multifunctionele accomodatie

Gemeenschapshuis 'De Bantuin' is gelegen in buurtgemeenschap 't Ven in Venlo. De Bantuin vormt de thuisbasis voor jong en oud aangaande sociale, culturele, recreatieve en sportieve activiteiten, cursussen en workshops. Het is een multifunctionele accommodatie en kan op vele manieren aangepast worden aan de wensen van de gebruikers. Er zijn allerlei voorzieningen die voor een voorstelling, een lezing, een cursus of training belangrijk zijn. 

Stichting de Bantuin stelt het wijkcentrum beschikbaar aan verenigingen, clubs en andere initiatieven uit ‘t Ven, maar ook aan gebruikers van buiten ‘t Ven en aan dienstverlenende instellingen met een maatschappelijk belang.

Nieuws

Huis van de Wijk - nieuwsbrief november 2021

De nieuwsbrief van november is uit en online in te zien.

Met de nieuwsbrief willen wij u regelmatig op de hoogte houden over de activiteiten en mogelijkheden tot informatie en advies binnen onze gemeenschap ’t Ven. Klik op onderstaande link om de nieuwsbrief te openen.

Nieuwsbrief NOVEMBER 2021

Coronapas

Beste bezoeker van de Bantuin,

Vanaf 25 september 2021 komt de 1,5 metermaatregel te vervallen. Dit betekent voor ons dat we na 1,5 jaar weer naar een volle bezetting kunnen en daar zijn wij uiteraard heel blij mee.

Dit betekent ook dat wij vanaf 25 september 2021 met de Coronapas gaan werken.

Bij binnenkomst zullen wij bij iedere bezoeker vanaf 13 jaar de CoronaCheck-app scannen. Dit doen wij omdat we voor bezoekers én vrijwilligers een veilige omgeving willen.

Mocht u niet in het bezit zijn van een telefoon die de CoronaCheck-app ondersteunt dan is een geprinte versie van uw QR code of het gele vaccinatieboekje ook toereikend. Het registreren bij binnenkomst komt hiermee te vervallen. 

Bij voorbaat dank voor uw welwillende medewerking,

Bestuur de Bantuin

Verhuur

Wijkcentrum de Bantuin kan worden gehuurd door allerlei gebruikers, met inachtneming van de paracommerciële richtlijnen.
Via een afspraak met de beheerder, mw G. de Bijl, kunnen de mogelijkheden en de verhuur besproken worden.

> Bekijk de mogelijkheden...

> Neem contact op...

Goed bereikbaar; gratis parkeren

De Bantuin is gemakkelijk bereikbaar vanuit de omliggende snelwegen. Bovendien is er voor het complex een grote openbare gratis parkeerplaats.