De Bantuin: gemeenschapshuis en multifunctionele accomodatie
U bent hier: Home

De Bantuin: gemeenschapshuis en multifunctionele accomodatie

Gemeenschapshuis 'De Bantuin' is gelegen in buurtgemeenschap 't Ven in Venlo. De Bantuin vormt de thuisbasis voor jong en oud aangaande sociale, culturele, recreatieve en sportieve activiteiten, cursussen en workshops. Het is een multifunctionele accommodatie en kan op vele manieren aangepast worden aan de wensen van de gebruikers. Er zijn allerlei voorzieningen die voor een voorstelling, een lezing, een cursus of training belangrijk zijn. 

Stichting de Bantuin stelt het wijkcentrum beschikbaar aan verenigingen, clubs en andere initiatieven uit ‘t Ven, maar ook aan gebruikers van buiten ‘t Ven en aan dienstverlenende instellingen met een maatschappelijk belang.

Nieuws

de Bantuin tijdens corona

prettige feestdagen

Dinsdag 15 december

Helaas is de Bantuin ivm de Coronamaatregelen gedwongen tot en met dinsdag 19 januari 2021 de deuren voor de meeste bijeenkomsten te sluiten.
Alleen de bijeenkomsten die voor de meest kwetsbare personen in onze samenleving zijn bedoeld zullen doorgang vinden.
 

Ondanks alle maatregelen wensen wij iedereen
fijne feestdagen.

Bestuur de Bantuin

Huis van de Wijk - nieuwsbrief november 2020

De nieuwsbrief van november is uit en online in te zien.

Met de nieuwsbrief willen wij u regelmatig op de hoogte houden over de activiteiten en mogelijkheden tot informatie en advies binnen onze gemeenschap ’t Ven. Klik op onderstaande link om de nieuwsbrief te openen.

Nieuwsbrief NOVEMBER 2020

Kinderpret gaat weer van start

Nu de herfst is begonnen en het weer niet zo goed is, bestaat er waarschijnlijk weer belangstelling voor Kinderpret, het speeluurtje voor de allerkleinsten in de Bantuin. Op maandagen, startend op 28 september, kunnen kinderen van 10.00 tot 12.00 uur naar hartenlust spelen met de spellenbox. Ouders en opa’s en oma’s kunnen onder het genot van een betaalbaar kopje koffie de kinderen hierbij begeleiden.

De spellenbox bestaat uit een speelhuisje met keukentje, kinderfietsje, tractor, werkbankje, verkleedkist, kinderzitjes bouwblokken, speelgoedauto’s en nog veel meer. Belangrijk is dat er ook kan worden samengespeeld als ze eraan toe zijn. Alles in een gemoedelijke, knusse overzichtelijke sfeer.

Bij belangstelling graag een mailtje naar Chris de Haan,  c.dehaan@home.nl of een telefoontje: 06-15588108.

LET OP ! Op de volgende datums is er géén kinderpret:
5 en 19 oktober, 16 november, 28 december !

Verhuur

Wijkcentrum de Bantuin kan worden gehuurd door allerlei gebruikers, met inachtneming van de paracommerciële richtlijnen.
Via een afspraak met de beheerder, mw G. de Bijl, kunnen de mogelijkheden en de verhuur besproken worden.

> Bekijk de mogelijkheden...

> Neem contact op...

Goed bereikbaar; gratis parkeren

De Bantuin is gemakkelijk bereikbaar vanuit de omliggende snelwegen. Bovendien is er voor het complex een grote openbare gratis parkeerplaats.