Huis van de Wijk
U bent hier: Home > Gemeenschapshuis > Huis van de Wijk

Huis van de Wijk

Huis van de Wijk logo

Open Inloop
Dinsdagochtend van 9.30u tot 12.00u

Tijdens de Open Inloop is de Bantuin beschikbaar voor de inwoners van ’t Ven. Want de Open Inloop is voor iedereen: jong en oud, bewoners uit de wijk, maar ook voor mensen die nu nog hun dagbesteding elders hebben. Iedereen is dus welkom.

Wat is er te doen?

Dat bepaalt u zelf. U kunt bijvoorbeeld gezellig een praatje maken met andere bezoekers, een kaartje leggen of een ander, zelf meegebracht spelletje doen. Of u brengt uw krant mee om die onder het genot van een kopje koffie of thee te lezen. En wie weet hebt u wel andere ideeën. Zoals het oprichten van een leesclubje of een wandelclubje. Misschien vindt u onder de bezoekers dan mensen die hieraan mee willen doen.
 
U bepaalt dus zelf wat u doet en u mag iedereen meebrengen.

Koffie en thee staan klaar.
Eerste kopje kost €1, daarna gratis!

Voor meer informatie over de inloopochtend, neem contact op via email: hvdw.hetven@gmail.com
 


Sociale Kaart

Onder de knop Huis van de Wijk kunnen wijkbewoners vanaf vandaag gebruik maken van een zogenaamde sociale kaart. Hierop vind u allerlei gegevens van verenigingen, sportclubs, diensten en interventies, welzijn, onderwijs en kinderopvang.
Er is getracht zoveel mogelijk in kaart te brengen wat er in `t Ven e.o. zoal te doen is en waar men terecht kan voor allerlei relevante zaken.
Mocht u iets missen of zijn er gegevens die niet kloppen, geef dit dan via e-mail door op hvdw.hetven@gmail.com.

Klik hier om de Sociale Kaart te downloaden als PDF

Nieuwsbrief

Met de nieuwsbrief willen wij u regelmatig op de hoogte houden over de activiteiten en mogelijkheden tot informatie en advies binnen onze gemeenschap ’t Ven en de Herungerberg. 
 

Nieuwsbrief NOVEMBER 2023
Nieuwsbrief SEPTEMBER 2023