Faciliteiten
U bent hier: Home > Zaalverhuur > Faciliteiten

Faciliteiten

Faciliteiten voor lezingen, cursussen en trainingen

Er zijn allerlei voorzieningen die voor een voorstelling, een lezing, een cursus of training belangrijk zijn. Zowel een mobiel podium als een grootschermbeamer behoren tot de mogelijkheden.

De zalen kunnen worden ingedeeld in aparte ruimtes variërend in grootte van 45 tot 265 m2. Ook de foyer leent zich prima voor festiviteiten en bijeenkomsten. Zonder zitplaatsen is er in de Bantuin voor maximaal 350 personen plek. 

Met grootschermtelevisie, beamers, wifi en geluidsapparatuur kunnen gebruikers met moderne hulpmiddelen hun activiteiten realiseren. Dit naast aanwezige flip-overs en whiteboards.

zaalverhuur

Faciliteiten voor kinderen

Ook voor kinderen is er een spellenbox met een peuterhuisje, speelgoed, tractor, driewieler, bouwstenen, verkleedkist, gezelschapsspellen en een spelcomputer met playseat.

spellendoos

Catering

De bantuin bemiddelt graag in de contacten met cateraars die alle denkbare arrangementen kunnen verzorgen, mede gebruikmakend van de moderne keuken.

catering bantuin

Zaal huren bij De Bantuin

Goed bereikbaar; gratis parkeren

De Bantuin is gemakkelijk bereikbaar vanuit de omliggende snelwegen. Bovendien is er voor het complex een grote openbare gratis parkeerplaats.